Firstbeat Life Huolenpitopalvelu

Hallitse stressiä ja palautumista, edistä terveyttäsi

Purohitassa olemme sitoutuneita keskittymään sinun hyvinvointiisi. Toimintamme ydin on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen yksilöllisesti, tinkimättömällä ammattitaidolla. 

Palautumisesta keskustelemme lähes jokaisen asiakkaan kanssa. Kuinka nukut? Kuinka jaksat arjessa? Minkälaista liikuntaa teet? Ryhmissä harjoitamme palautumisen taitoja sekä vireystilan tunnistamista. Tavoitteellisten liikkujien kanssa mietimme harjoitusvaikutuksia ja riittäviä lepojaksoja. 

Firstbeat Life tarjoaa ammattitason fysiologisen analytiikan ja erittäin tarkan mittausdatan stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista. Firstbeat Life yhdistää kehon reaktiot päivän aikaisiin tapahtumiin ja auttaa ymmärtämään, minkälaisilla pienillä mutta merkittävillä muutoksilla omaa hyvinvointia ja jaksamista voi edistää.

Mittausjakson (6-12 kk) aikana voit tehdä rajattoman määrän 1-5 vuorokauden pituisia mittauksia, joiden ajan pidät kehossa kiinni elektrodeja. Saat tarkkaa tietoa kehosi reaktioista ja jaksamisesta Firstbeat Life -mobiilisovelluksen kautta. Opit tunnistamaan kuormitustekijät, ymmärrät päivittäisten valintojesi vaikutukset ja etenet pienin askelin kohti tasapainoisempaa arkea. Kuuden kuukauden mittausjakso takaa riittävän ajan seurata pienten ja isompien elämäntapamuutosten vaikutusta elämässäsi. 

Pidämme huolta hyvinvoinnistasi

Huolenpitopalvelu on paitsi tekninen myös henkilökohtainen hyvinvointipalvelu. Se tarkoittaa sitä, että seuraan tuloksiasi ja hyvinvointisi kehittymistä. Olen sinuun yhteydessä säännöllisesti ja voimme sopia palautekeskusteluaikoja joko etäyhteydellä tai kasvotusten. Valmentajana reagoin myös tarvittaessa ennaltaehkäisevästi, jos tuloksissasi on havaittavissa viitteitä heikosta palautumisesta. Voit siis luottaa siihen, että joku pitää sinun hyvinvoinnistasi huolta.

Varaa aika

Siiri Himberg

osteopaatti

Osteopaattina toimiminen on unelma-ammattini! Jaksan loputtomasti ihastella elävää kehoa, ja sen tuomia ammatillisia haasteita – jokainen keho on erilainen! Minun tehtäväni osteopaattina on todella kuulla ja nähdä asiakas, ja lähestyä hoidollisesti kunnioittaen kehon ja mielen senhetkistä tilaa.
Scroll to Top