Fysioterapia

Fysioterapia on ammattiala, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.

Fysioterapeutti on terveydenhuollon ammattilainen. Fysioterapian asiantuntijuusalueita ovat terveyteen, liikkumiseen, liikkeeseen ja toimintakykyyn liittyvä osaaminen. Keskeisiä menetelmiä ovat terveyden ja toimintakyvyn arviointi sekä siihen liittyvä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu sekä manuaalinen ja fysikaalinen terapia.

Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Otan vastaan myös asiakkaita, jotka tulevat vakuutusyhtiön, sairaanhoitopiirin tai terveyskeskuksen maksusitoumuksilla.

Varaa aika

Maria Lehtonen

fysioterapeutti ja joogaopettaja

Terapiatyössäni kohtaan ihmiskehon, liikkeen ja liikkumisen häiriöitä, joihin pyrin löytämään sopivimman lähestymistavan ihmisen yksilöllisyys ja elämänvaihe huomioiden. Otan vastaan kaiken ikäisiä ihmisiä, jotka hakevat apua fyysisiin vaivoihin, kipuun, uupumukseen tai mielen hyvinvointiin. Saat tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet.
Scroll to Top