Purohitan hoitola

akupunktio

Akupunktio

Terveydenhuollon käyttöön suunnattua akupunktiota käytetään erilaisten rasitus-, jännitys- ja kiputilojen hoidossa. Krooninen kipu ja migreeni lievittyvät usein akupunktion avulla.
firstbeat

Faskia- ja shiatsuhieronta

Faskiahieronta ja shiatsuhieronta ovat manuaalisen terapian muotoja, joilla on useita eri vaikutuksia. Tutustu näihin terapiamuotoihin ja valitse sinulle sopivin!

Neurosonic-hoito

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

fysioterapia

Fysioterapia

Fysioterapia on ammattiala, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat mm.terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta.
laserhoito

Laserhoito

Laserhoito on tehokas ja kivuton hoitomuoto joka sopii monien vaivojen hoitamiseen: Laserhoito vaikuttaa paikalliseen immuunijärjestelmään, veren ja lymfan kiertoon, ja solun aineenvaihduntaan.
osteopatia

Osteopatia

Osteopaatti hoitaa sinua käsillään, ja kattavan tekniikkavalikoiman ansiosta hoito voidaan rakentaa henkilökohtaisesti tarpeitasi vastaamaan. Hoitoon hakeudutaan hyvin erityyppisten vaivojen vuoksi. Hoito sopii kaiken ikäisille.
Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jota voidaan käyttää myös lähestymistapana kaikessa fysioterapiassa. Tässä lähestymistavassa keskiössä on asiakkaan ja terapeutin välinen vuorovaikutus.

Hoitajasi

Maria Lehtonen

Maria Lehtonen

fysioterapeutti ja joogaohjaaja

Terapiatyössäni kohtaan ihmiskehon, liikkeen ja liikkumisen häiriöitä, joihin pyrin löytämään sopivimman lähestymistavan ihmisen yksilöllisyys ja elämänvaihe huomioiden. Otan vastaan kaiken ikäisiä ihmisiä, jotka hakevat apua fyysisiin vaivoihin, kipuun, uupumukseen tai mielen hyvinvointiin. Saat tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet.

Siiri Himberg

osteopaatti

Osteopaattina toimiminen on unelma-ammattini! Jaksan loputtomasti ihastella elävää kehoa, ja sen tuomia ammatillisia haasteita – jokainen keho on erilainen! Minun tehtäväni osteopaattina on todella kuulla ja nähdä asiakas, ja lähestyä hoidollisesti kunnioittaen kehon ja mielen senhetkistä tilaa.
Scroll to Top