Rentouta mielesi ja kehosi joogaamalla

Jooga

Jooga on Intiassa syntynyt monimuotoinen menetelmä, joka pitää sisällään kokonaisen elämäntavan. Modernilla joogatunnilla harjoitukseen kuuluu liike- ja hengitysharjoituksia ja meditaatioharjoituksia. Joogaharjoituksen myötä ymmärrys omasta kehosta paranee, liikkuvuus ja voima lisääntyvät sopusoinnussa. Samalla kehittyy tietoisuus omasta hengityksestä sekä sen parantavasta voimasta. Joogan liikeharjoitukset, asanat, auttavat sinua löytämään yhteyden ympäristöön ja itseesi. Oma joogani ei ole traditiosidonnainen. 

Ohjaamamme harjoitukset pitävät sisällään asanaharjoituksen, hengitysharjoituksen, läsnäoloharjoituksen sekä loppurentoutuksen. Toisinaan matkustamme äänen maailmaan tuottaen sitä itse tai nauttien gongin värähtelystä.

Ajankohtaisen tilanteen viikkotunneistamme näet parhaiten ajanvarauskalenterista.

Katso mikä tunti sinulle sopii parhaiten

kundaliini jooga

Dynaaminen hathajooga

Dynaaminen hathajooga on aktiivisempi ja hieman haastavampi kuin perinteinen hathajooga. Se nostaa sykettä ja laittaa ihmisen hikoilemaan.
hoitava jooga

Hoitava jooga

Tunti sopii vastapariksi niin kiireiseen arkeen kuin krooniseen kipuun, unihäiriöihin tai erilaisiin sairauksiin.​
restoratiivinen yinjooga

Joogan yksilöohjaus

Voimme laatia kotiharjoituksen, suunnitella hengitys- tai meditaatioharjoituksen arjen tueksi tai käydä jotain tiettyä yksityiskohtaa joogan alueelta.
kundaliinijooga

Kundaliinijooga

Kundaliinijooga on monipuolinen joogasuuntaus, johon voit hypätä mukaan yhtä lailla ilman joogakokemusta tai syventämään aiemmin opittua.

Restoratiivinen yinjooga

Tällä tunnilla asennot tehdään vain lattiatasossa ja hyvin syvässä rentouden tilassa. Rauhallinen harjoitus ohjaa myötätuntoiseen kehotietoisuuteen, avaa syviä jännityksiä ja kireyksiä vapauttaen hengityksen kohti luonnollista tilaa.​
kundaliini jooga

Lasten ja nuorten joogatunnit

Lasten joogassa liikutaan satujen ja tarinoiden mukana mielikuvituksen siivittämänä. Joogaliikkeet tukevat lasten omaa luontaista liikkuvuutta ja vahvistavat kehoa. 

onnijooga

Lempeä hathajooga

Tämä tunti on rauhallinen yhdistelmä hathajoogan pranayama- eli hengitysharjoituksia, voimaannuttavia asanoita ja asanasarjoja sekä kehoa rauhoittavia, avaavia harjoituksia.

Joogaohjaajasi

maria ja joogaa purohitalla

Maria Lehtonen

fysioterapeutti ja joogaohjaaja

Elämä ohjasi minut opettamaan hathajoogaa vuonna 2000. Tämän jälkeen joogapolulleni avautuivat myös kundaliinijooga ja yinjooga. Olen KRI certifioitu Kundaliinijoogaopettaja vuodesta 2007. Yinjooga-opettajakoulutus vuonna 2013.

Siiri Himberg

joogaohjaaja EYT

Olen Yoga Alliancen sertifioima joogaohjaaja (Experienced Yoga Teacher EYT). Tärkeimmät opettajani ovat Marjo Wuorisalo sekä Radha Sundrararajan.

Mira Rasehorn

lasten joogaohjaaja (Perhejooga)

Scroll to Top