Tiistaisin klo 18.30-20.00

Kundaliinijooga

Kundaliinijooga on monipuolinen joogasuuntaus, johon voit hypätä mukaan yhtä lailla ilman joogakokemusta tai syventämään aiemmin opittua

Joogan kehoa rauhoittavan ja kehoa(pois) hoitavan vaikutuksen lisäksi tarvitsemme yhä useammin keskittymiskykyä, mielenhallintaa ja keinoja vahvistaa hermostoa kiireen, informaatiotulvan ja digitalisaation keskellä. Asana, hengitysharjoitukset eli pranayama, mantrat ja meditaatio luovat yhdessä ainutlaatuisia harjoituskokonaisuuksia eli kriyoja. Niillä jokaisella on omat vaikutuksensa, jotka lisäävät elinvoimaisuuttamme sekä säätelevät hermostoa, tunne- ja mielentiloja.

Kundaliinijooga on yhdistelmä ikiaikaista joogaperinteen viisautta sekä sen länsimaihin tuoneen opettajan, Yogi Bhajanin opetuksia. Opetan kundaliinijoogaa myötätuntoista kehoyhteyttä tukien sekä kaiken elämän pyhyyttä kunnioittaen.

Jokainen kundaliinijoogatunti on elinvoimaisuutta kehittävän fyysisen harjoituksen ohella läsnäoloa oman korkeamman tietoisuuden ohjauksessa.

Tunnit ohjaa Kundaliinijoogaopettaja Maria Lehtonen.

maria ja joogaa purohitalla

Maria Lehtonen

fysioterapeutti ja joogaohjaaja

Elämä ohjasi minut opettamaan hathajoogaa vuonna 2000. Tämän jälkeen joogapolulleni avautuivat myös kundaliinijooga ja yinjooga. Olen KRI certifioitu Kundaliinijoogaopettaja vuodesta 2007. Yinjooga-opettajakoulutus vuonna 2013.
Scroll to Top