Ammattitaitoa, kokemusta ja sydämen lämpöä

Yhteinen matkamme on ohjannut meidät luomaan jotain merkityksellistä, mikä vähitellen konkretisoitui Hoitola ja Joogasali Purohitaksi.

Jaamme molemmat syvän kiinnostuksen ja kunnioituksen elämää ja ihmisyyttä kohtaan. Siksi haluamme tarjota myös muille mahdollisuuden tutkia omaa itseä, elämää ja kehollisuuttaan erilaisten joogakokemusten sekä yksilöllisten hoitomuotojen kautta. Teemme työtämme sydämellä ja ammattitaidolla, jota intohimoisesti kehitämme jatkuvasti.

Koemme, että Purohita on lahja, jonka tarkoitus on jakaa hyvää oloa, iloa, runsautta ja elämän syvempää ymmärrystä meille kaikille!

Entä mitä tarkoittaa nimi Purohita? Purohita on sanskriitin kieltä ja voidaan kääntää eri tavoin. Se tarkoittaa luotettua henkilöä tai edessä/esillä olevaa. Purohita tarkoittaa myös henkilöä, joka tuntee Vedat (vedinen tieto, joogan alkujuuri) ja voi toimia perheen tai yhteisön henkisenä oppaana ja suorittaa rituaaleja. Suomen kielen “puro” sanan alussa johdattaa veden elementin äärelle. Vesi on elpymisen ja kasvun mahdollistaja, hoivan elementti myös. Virtaava vesi, puro, pitää meidät kehon, mielen ja hengen tasolla virkeinä ja tuoreina. Hauska sanaleikki syntyy myös suomenkielisestä sanasta “puro” ja sanskriitin kielisestä sanasta “hita”, joka tarkoittaa myös virtausta.

Siiri Himberg

Siiri Himberg

Osteopatiavastaanotto lapsille ja aikuisille, myös raskausaika. Erilaiset kiputilat ja kehon toimintahäiriöt (päänsärky, hermopinteet, rasitusvammat, huimaus, polvikivut, selkäkivut). Ammattitaidolla myös kieli- tai huulijänneoperaation jälkihoito.

siiri@purohita.fi

Siiri Himberg

Osteopaattina toimiminen on unelma-ammattini! Jaksan loputtomasti ihastella elävää kehoa, ja sen tuomia ammatillisia haasteita – jokainen keho on erilainen! Minun tehtäväni osteopaattina on todella kuulla ja nähdä asiakas, ja lähestyä hoidollisesti kunnioittaen kehon ja mielen senhetkistä tilaa.

Olen Suomen Osteopaattiliiton jäsen, ja jatkokouluttaudun jatkuvasti. Osallistun useampaan jatkokoulutukseen vuosittain sekä osteopatian että joogan saralla. Joogaopettajana (EYT) toimiminen on toinen ammattini, joka tukee osteopaatin työtä. Molemmissa tuen terveyttä sekä asiakkaan oman itsetuntemuksen, kehotietoisuuden ja voimavarojen lisääntymistä. Tavoitteeni on aina toimia niin, etten tarjoa valmiita vastauksia, vaan saattelen asiakkaat kohtaamaan omat kysymyksensä.

Maria_lehtonen4

Maria Lehtonen

Olen fysioterapeutti ja joogaopettaja. Näiden rinnalla käytän useita eri lähestymistapoja ja menetelmiä, jotka täydentävät kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointia.

maria@purohita.fi

Maria Lehtonen

Valmistuttuani fysioterapeutiksi 26 vuotta sitten alkoi elämässäni mielenkiintoinen seikkailu, joka on tuonut jokaisen kohtaamani asiakkaan, opettajan, kollegan sekä ystävien ja rakkaiden välityksellä uusia oivalluksia ja ymmärrystä elämän ainutkertaisuudesta ja pyhyydestä. Jooga on kuulunut päivittäiseen elämääni 25 vuoden ajan ja olen ohjannut sitä muidenkin hyvinvointia tukemaan viimeiset 20 vuotta. Jooga ja erilaiset hoitomenetelmät kietoutuvat toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi, jonka avulla voin poimia jokaiselle yksilöllisesti ja sen hetkinen tilanne huomioiden parhaan mahdollisen lähestymistavan.

Vuosien varrella olen myös havainnut nykyisen elämäntapamme vaikutukset niin fyysisellä kuin mielen, ajattelun ja tunteiden tasolla. Toivon omalla olemuksellani ja työlläni voivani tuoda tasapainoa ja helpotusta tämän ajan haasteisiin.

Ihmiskeho, liike ja liikkuminen ovat fyysisellä tasolla alueita, joihin tunnen jatkuvaa ihmetystä ja tarvetta ymmärtää kaikkea siihen liittyvää yhä syvemmin. Koko tämän seikkailuni ajan olen kuitenkin pitänyt hyvin merkittävänä ymmärtää ihmistä hänen todellinen olemuksensa kohdaten.Tärkeitä teemoja ovat itsemyötätunnon, kehotietoisuuden, positiivisen minäkuvan sekä elämänkunnioituksen versoaminen näissä kohtaamisissa.

Tätä kaikkea pohdin, opiskelen ja sovellan käytännön työssäni kiitollisena ja iloiten.

Varaa minulle aika puhelimitse tai tekstiviestillä, mikäli haluat keskustella sinulle sopivimmasta hoitomuodosta tai ajasta sekä varatessasi yli 60min aikoja.

Scroll to Top