Osteopatia

Asiantuntevaa apua täydellä sydämellä

Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkimisen ja hoidon asiantuntija ja Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Osteopatia on tehokas ja turvallinen manuaalinen eli käsin suoritettava hoito kaikenikäisille asiakkaille. Pääasiassa niveliä, lihaksia ja sidekudoksia käsittelemällä osteopaatti pystyy vaikuttamaan laajasti kehon toimintoihin, kuten hermostoon ja nestekiertoon.


Tyypillisimmät hoitoon hakeutumiseen liittyvät vaivat ovat selkäkivut sekä niska- ja hartiaseudun kiputilat. Hoidan myös hermoston toimintahäiriöitä, kuten puutuneita ja tunnottomia käsiä sekä huimausta. Migreeniin, päänsärkyyn ja leukanivelen alueen ongelmiin osteopatia toimii myös hyvin. Oli vaivasi mikä tahansa, vastaanotollani pyrimme jäljittämään vaivan perimmäisen syyn. Tämän vuoksi varsinaisen oirekohdan lisäksi hoidamme koko kehoa, emme vain oirehtivaa kohtaa.


Olen jatkokouluttautunut muun muassa kroonisen kivun hoitoon sekä kireän huuli- ja kielijänteen postoperatiiviseen hoitoon. Luonani käy paljon lapsia lääkärin lähetteellä esimerkiksi leikkausten jälkihoidossa, imetysongelmien, koliikin tai muiden toiminnallisten vaivojen vuoksi. Lapsia hoidetaan päänsärkyjen, rasitusvaivojen tai -vammojen tai selkäkipujen vuoksi hyvin tuloksin osteopatialla. Olen myös imetyskouluttaja sekä imetysohjaaja, imetykseen liittyvät asiat voidaan käsitellä lapsen osteopaattisen hoidon yhteydessä.

Tällä hetkellä opiskelen osteopatian jatkotutkintoa Lontoossa liittyen naisten terveyteen (Women’s Health Course, Molinari Institute of Health).

Varaa aika

Siiri Himberg

osteopaatti

Osteopaattina toimiminen on unelma-ammattini! Jaksan loputtomasti ihastella elävää kehoa, ja sen tuomia ammatillisia haasteita – jokainen keho on erilainen! Minun tehtäväni osteopaattina on todella kuulla ja nähdä asiakas, ja lähestyä hoidollisesti kunnioittaen kehon ja mielen senhetkistä tilaa.
Scroll to Top